Vrouw.nl

Vandaag op 12 februari 2018 werd ik om (ik pak voor de precieze tijd even mijn telefoon erbij) 10:54 gebeld door het Epilepsiefonds met de vraag of ik een interview wilde geven aan het Online Platform Vrouw van de Telegraaf. Het is dat ik iemand aan de lijn had, maar ik had het eigenlijk willen uitschreeuwen van trotsheid. Bedeesd reageerde ik: “Ja, graag. Super leuk!”. Even later werd ik gebeld door Daphne van Rossum en kon ik mijn hele verhaal uiteenzetten. Haar sterk geschreven stuk lees je hier. Super blij dat iedereen eraan meehelpt om epilepsie een gezicht geven. Een beetje knullig was het wel dat ik door hen erachter kwam dat het vandaag Internationale Epilepsie Dag is. Maar of ik durf toe te geven dat ik dat niet wist…weet ik nog niet.

Geschreven door: Daphne van Rossum
Gepubliceerd: 12 februari 2018
© Mama in de val

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close