Kletspraat

Op een zwoele vrijdagavond, zit ik romantisch achter mijn laptop. In de eetkamer hoor ik vier mannen klaverjassen, wat mij de tijd geeft om te werken. Ik kreeg namelijk een opdracht. Wat wil je ons meegeven? Poeh en aangezien ik geen reactie stante pede kon geven, kreeg ik de mogelijkheid van hen om in een blog te schrijven. Ik weet zeker dat zij een prominente rol willen in mijn blog en mij daarom deze kans geven.

Ik neem je mee naar donderdag 26 juli 2018 20:06 uur.
Het was een hete dag, heel heet. Echt heel heet. Het was gisteren, dus echt heel heet. Ik mocht vertoeven bij een etablissement in Harderwijk met geweldig gezellig gezelschap. Dat schrijf ik alleen omdat het zo lekker allitereert. We vieren het afscheid van mijn collega en mij. Alweer afscheid, maar dit is nu echt de laatste keer. Wat vind ik het leuk als mensen een passend cadeau geven. En dit was niet alleen passend maar ook nog eens persoonlijk gemaakt. En als iets mijn hart sneller doet kloppen, dan is dit het wel. Ik kreeg een Kletspot. Voor degene die niet weten wat dit is: Het is een pot met daarin kaartjes met vragen en stellingen. Niet zomaar kaartjes, maar dus volledig op mij als persoon gericht. Met daarin ook de vraag: Wat wil je ons meegeven? Goed en daar kan ik dus niet zo maar aan voorbij gaan.

Varkenstaartje: Wees die veilige haven die je nu al aan het creëren bent.
Pony: Bewandel het pad waar jij voor kiest.
Draak: Blijf het vuur spuwen wat je in je hebt.
Pimp: Blijf warmte uitdragen om te verbinden.

En of dit cadeau nog niet genoeg was kreeg ik er nog een lippenstift bovenop. In mijn lievelingskleur: Roze. Deze mensen kennen mij maar al te goed.

Dank voor de mooie periode en het onvergetelijke afscheid.

Liefs,
Jullie Zeester

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close