En nu?

Ik ben stil op het gebied van Mama in de val. Dat komt gelukkig ook doordat ik al anderhalf jaar insultvrij ben en tegelijkertijd word ik ook geleefd door mijn leven. De dagen vliegen voorbij en dat terwijl ik wel graag wil schrijven.

En het schrijven heb ik nodig. Want mijn frustratie loopt best wel hoog op. Ik wacht nu al een half jaar op mijn rijbewijs. Ik ben een periode bozer dan boos geweest, zo rond december. En nu heb ik mij erbij neer gelegd. Waarom? Ik heb geen idee, want ik ben nog steeds gefrustreerd, maar het stadium boos ik wel weer voorbij. Ik ben voornamelijk teleurgesteld in het CBR. Ze hebben geluk of eigenlijk ik, want wat trekken zij er zich van aan? Ik heb geluk dat ik niet meer in Almere werk en dus niet afhankelijk ben van het OV of anderen die mij naar mijn werk brengen.

Brievenbus
En toch, op dinsdag en vrijdag komt de postbode met blauwe fietstassen altijd langs. Ik sta op het punt om een legging te ruilen bij de Zeeman, wanneer ik de postboderin haar fiets zie plaatsen voor ons huis. Ze pakt een stapeltje enveloppen. Ik sta met mijn dochter en zoon voor de deur naar buiten te gluren wat ze gaat doen. We zijn bijna een puppy die al kwispelend hoopt dat haar baasje naar haar toekomt. Ze loopt naar onze buren. Wat prima kan want ze kan het rijtje best op volgorde afwerken. Vervolgens komt ze met lege handen weer terug naar haar fiets en rommelt weer in haar fietstas. Ze loopt voorbij ons huis naar het volgende blok. Helaas dit keer weer geen post voor mij. Op links hoor ik opeens hard: “Stomme postbode!” Ons meisje is boos. Ze weet op welke enveloppe ik zit te wachten.

Verkiezingen
Een tijdje geleden, ik denk een maand geleden (ik kan dit nu opzoeken op internet, maar dat zou te makkelijk zijn) waren de provinciale verkiezingen. We hadden het er tijdens de lunch over wat dit inhield en op wie ik zou gaan stemmen. Ik vertelde dat er verschillende partijen waren die elk wat anders voor hun provincie willen. Bijvoorbeeld PvdA, SP, GroenLinks, VVD of CDA. “Oh, ook het CBR, mama?” Zo zie je maar weer dat onze kinderen er ook mee bezig zijn. Uiteraard komt dit ook door mij/ons, want ik bespreek ook wat het met mij doet in het bijzijn van onze kinderen.

Reactiedatum
In mijn digitale CBR dossier staat dat 28 maart de uiterlijke reactiedatum om het neurologisch rapport te keuren. Op 28 maart valt er helaas geen brief op de mat en log ik in op bij het CBR. Dezelfde datum staat er nog steeds alleen staat er nu een ander onderwerp boven. De streefdatum om te reageren. Dat is me toch wat. Lekker jezelf indekken. Bah… ik houd er niet van. En nu? Wachten. Er zit niets anders op.

Geschreven: 31 maart 2019
© Mama in de val

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close