Mijn brief aan het CBR

Dinsdagmorgen. Daar gaat ze weer. Zonder dat er een brief in mijn brievenbus prijkt. Onze SANDD postboderin. Weer geen brief waar ons gezin al maanden op wacht. We zijn nu al 4 maanden aan het wachten sinds mijn Gezondheidsverklaring is ondertekent door de neuroloog. In totaal wacht ik nu 7 maanden op mijn rijbewijs. Het doet pijn. Tranen zijn de afgelopen 7 maanden rijkelijk gevloeid.

Teleurgesteld

Ik ben teleurgesteld in jullie organisatie. Jullie hebben geen idee wat zo’n roze papiertje voor een epilepticus betekent. Een stukje vrijheid komt terug. De controle over mij leven wordt op een gruwelijk wijze van mij afgenomen door een insult. Een vreselijk onvoorspelbare ziekte. En als ik dan een vreugdedansje doe dat ik de magische grens van 1 jaar insultvrij heb behaald, dan voel ik de blijdschap tot in mijn tenen. Wat ben ik dankbaar dat de rust langzaam terug keert in ons gezin.

Rijbewijs

En tegelijkertijd met dit 1-jarig jubileum mag ik mijn rijbewijs weer aanvragen. En je begrijpt dat deze aanvraag al twee weken van tevoren klaar lag om te posten. Het autorijden kwam echt binnen handbereik. Maar helaas hebben mijn handen nog steeds het roze papiertje niet bereikt. Het rijden is niet hetgeen wat ik wil, dat is secundair. Het gaat mij om de controle beetje bij beetje terug te krijgen. De vrijheid die mij bruut is afgenomen weer terug te krijgen. En nu zitten jullie in de weg en dat doet pijn.

Ik weet dat dit niets gaat uithalen en dat jullie druk zijn met alle (niet voorziene) aanvragen. Ik ben niet op zoek voorrang op anderen. Ik wil zo graag een gedeelte van mijn vrijheid terug die ik wettelijk mag krijgen. Ik wil jullie vragen om met dit in jullie achterhoofd aan de slag te gaan met de aanvragen. Het is meer dan alleen het roze papiertje.

Dank.

Hartelijke groet,

Anita Schokker – van den Hul

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close